Laat me je meenemen in mijn hersenspinsels deze dagen. Zoals je (wellicht) weet ben ik een paar maanden geleden gestopt met werken. Wat heel fijn is❤️.
Maar ook heel verwarrend, want alles ligt nu open. Ik kan in principe ALLES gaan doen wat ik zou willen (werkgerelateerd).
En ik ben erachter gekomen dat dat best een probleempje is, want ik wil véél.
Ik wil een website maken voor ouders van premature kindjes. Daar ben ik ook al heel lang mee bezig. Ik heb nog nooit een website gemaakt dusja das een dingetje. Soms ben ik 5 uur bezig om de lay-out niet scheef te krijgen of 2 foto’s even groot te maken. Dan is de oppasdag alweer voorbij en ben ik 2 foto’s verder. Schiet niet op.

Daarnaast ben ik mega leergierig, als ik een onderwerp interessant vind, wil ik er ALLES van weten en het liefst lees ik 20 boeken en 200 websites in 1 dag.
Ook heb ik 10844 ideeën in mijn hoofd die ik zou willen doen, zoals: bovengenoemde website, tips voor dagjes uit met kids, spiritualiteit, reistips, nu ben ik ineens weer helemaal into betere gezondheid, orthomoleculaire geneeskunde (zou ik het liefst een cursus in volgen) en zo kan ik nog even doorgaan. Ja, te veel dus.
En ik wil het liefst al die inzichten ook nog delen met de online wereld, wat veel tijd kost en weer ten koste gaat van studietijd of websitetijd. En waarom wil ik eigenlijk van alles delen vraag ik mezelf dan af?
Blijkbaar hou ik ervan om mensen te inspireren.
Maar tegelijkertijd wil ik ook minder op mijn telefoon.
O en schrijven, het liefst wil ik schrijven. Ooit een boek hopelijk??.

??????
Kortsluiting krijg ik ervan, zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden.
Die kortsluiting zorgt ervoor dat ik van dit alles helemaal niks doe en mijn avond(en) slijt met doelloos scrollen op instagram… kijkend naar inspirerende mensen die wel de discipline hebben om zich op 1 ding te focussen en van hun hobby hun werk maken.

Dussss dat moet anders en ik begin met jullie meenemen in deze zoektocht naar mezelf ?‍♀️.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *