Hier nog even een kort berichtje vanuit mij. Het gaat namelijk nog steeds goed en ik ben overmorgen 38 weken zwanger!!!!! Whaaaaa hoe geweldig dat ik dat kan zeggen. Dat is ook eigenlijk het enige dat ik te melden heb haha, maar ik wilde toch nog even een (laatste) zwangerschapsupdate geven.
38 weken! Hier droomde ik van te voren van en nu is het zover. Ik ben ZO dankbaar, blij en trots. En daarnaast ook zó benieuwd wanneer de baby zal komen.
Ik heb de afgelopen weken als heel bijzonder ervaren. Ik heb heel bewust genoten van de tijd nog met zijn drietjes, leuke uitstapjes gemaakt met Dex en genoten van het mooie zomerweer. Mooie herinneringen gemaakt❤️.

Zo bijzonder om te beseffen dat we met Dex al 3 weken ziekenhuis er op hadden zitten én al 2 weken thuis waren met onze mini baby met deze termijn. Ook vind ik het heel raar dat de baby die nu geboren wordt (waarschijnlijk) al veel zwaarder en groter zal zijn dan Dex was toen hij thuis kwam na 3 weken (2400 gram).
Ik ga nu lekker in mijn eigen bubbel, dus dit is voorlopig even mijn laatste blogje. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen, reageren, liken en alles de afgelopen tijd. Means a lot❤️❤️❤️. Op instagram blijf ik nog even actief voor hoe lang dat goed voelt. Super leuk als je me daar wil volgen: @ikbentevroeg.nl
Hopelijk kan ik hier over een tijdje een positieve blog over de bevalling schrijven! Ik kijk er naar uit. Fingers crossed!

Tot snel lieve lezers! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *