Sinds het begin van mijn zwangerschap heb ik al een heel sterk voorgevoel over het geslacht. Ik was zelfs vrij overtuigd dat ik wist wat het zou worden. Bij Dex had ik ook een sterk voorgevoel, maar durfde ik het niet echt uit te spreken omdat het ons eerste kindje was dus alles wat ik voelde was nieuw en ik wist niet of ik er op kon vertrouwen.
Had jij een voorgevoel over het geslacht tijdens je zwangerschap?

Bij Dex bleek het uiteindelijk te kloppen, dus nu ik weer zo’n sterk voorgevoel had durfde ik er deze zwangerschap meer op te vertrouwen. Als mensen vroegen of ik een voorgevoel had sprak ik zonder twijfel uit dat ik dacht dat het weer een jongen zou worden. Natuurlijk hield ik er rekening mee dat ik ernaast zou kunnen zitten maar op de één of andere manier was het gevoel zo sterk dat ik eigenlijk wel wist dat ik goed zat.
Het maakte ons absoluut niets uit wat het zou worden, als het maar gezond is. Natuurlijk is een jongen en een meisje helemaal leuk, maar voor Dex zou ik het weer leuker vinden als het een broertje zou zijn.

Wij hebben deze zwangerschap geen extra pretecho gedaan om achter het geslacht te komen. We hebben gewacht tot de 20 weken echo. Wat ik wel lang vond duren (respect voor mensen die wachten tot de geboorte), maar 2 weken geleden was het dan eindelijk zo ver.
Toen ze bij de beentjes ging kijken was het meteen heel duidelijk te zien. We krijgen weer een JONGEN! Heel erg blij en dankbaar!
En zo opgelucht dat mijn voorgevoel weer goed was. Fijn om te weten dat ik op mezelf kan vertrouwen als ik zo sterk iets voel. Als het een meisje bleek te zijn was ik aardig in de war geweest denk ik, maar absoluut net zo welkom natuurlijk.
Ik ben heel benieuwd of deze baby weer zo’n kopietje van zijn vader zal worden of dat er dit keer iets meer van mij bij zit haha.

Wat het wel makkelijker had gemaakt als het een meisje was geweest is de naam. We vonden een jongensnaam de eerste keer al heel lastig en nu moeten we er toch echt weer één gaan bedenken.
Rodney en ik liggen ook aardig uit elkaar qua smaak dus dat maakt het niet makkelijker. We zijn op zoek naar een stoere, liefst originele, naam met één of twee lettergrepen.
Alle lijstje op internet natuurlijk al 10 x bekeken maar dé naam hebben we daar nog niet gevonden, dus help ons en roep vooral al je suggesties! Hoe heten jouw kinderen? Wat stond er nog op je lijstje? We kunnen alle inspiratie gebruiken 😊.

1 reactie

  1. avatar
    Ylaise zegt:

    Onze dochter heet Demy. Als ze een jongen was geweest zou ze ook zo heten. Zou wel leuk passen bij Dex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *